MediaPartner

Det ska inte vara svårt att prata med oss

Därför har vi projektledare, det vill säga en kontaktperson, för allt. Projektledaren sätter samman en lämplig arbetsgrupp som fungerar genom hela processen, oavsett om ditt behov är enstaka produkter eller hela reklamkampanjer.

Hur vi är

Medarbetaren är MediaPartners viktigaste resurs. Medarbetaren och våra samarbetspartners är människor med idéer, engagemang, framåtanda, behov, drömmar, ansvar och kompetens.

Vi vill fråga och lyssna, vi vill erbjuda utveckling och utmaningar och i det omfång vi förmår lösa de problem som kan uppstå, vår strävan är att tillmötesgå våra medarbetares behov av balans mellan arbetsliv, välmående, fritid och familj.

Vi värdesätter skillnader och har en naturlig respekt för våra medmänniskor. Därför värnar vi om våra medarbetares hälsa, såväl som fysisk och psykisk, genom att ha fokus på trivsel, gemenskap och arbetsmiljö.

Vi är övertygade i vår tro att välmående medarbetare ger bättre service och produkter för våra kunder.

Partners

Vi är inte så mycket för fasta förbindelser utan föredrar att ha många partners. Dessutom delar vi gärna med oss av relationerna: Som kund har du tillgång till vårt nätverk som består av hundratalet kreativa samarbetspartners med lång erfarenhet inom reklam, journalistik och marknadsföring.

Produkter och verksamheter kan likna varandra. Spelar det då någon roll var man handlar? Ja, vi tror faktiskt det.

Vi tror att de personliga relationerna avgör kvaliteten på slutprodukten. I det läget är ensam inte alls stark. Tvärtom. Det är tillsammans med våra partners - kunder, leverantörer och personal - som vi når resultat.

Trötta ord som förtroende, ärlighet, lojalitet och samarbete har ju faktiskt en god innebörd om de sätts i sitt sammanhang. Sammanhanget är ni, vi, de och alla andra partners. Det är tillsammans som vi lyckas bäst.

Kontakta oss om du gillar partnerbyte (inom reklam alltså)

Övriga företag i gruppen

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår